La menopausa, tema central de la segona Clínica Oberta d’aquest any

juny 16, 2015 No Comments by

La menopausa és el tema central de la propera sessió de Clínica Oberta “Converses de salut a mitjan tarda”. Una xerrada en la qual la ponent, la biòloga Patrícia Duran, se centrarà tant en l’abans, com el durant i també el després de la menopausa.  La sessió es durà a terme aquest dijous, 18 de juny, a les 19.00 hores, a la sala de reunions de la Clínica Sant Josep de Manresa.

 

Què ens passa, com ens sentim i què hem de fer per millorar la qualitat de vida durant aquesta etapa o els dubtes més comuns que sorgeixen durant la menopausa, seran alguns dels aspectes que es tractaran. En aquesta ocasió la sessió anirà a càrrec de la biòloga, Patrícia Duran, i farà la presentació de l’acte Neus Garriga, llevadora a Espai Dona, l’equip de llevadores i fisioterapeutes del sòl pelvià a la Clínica.

 

El cicle Clínica Oberta és un espai on professionals de la salut, pacients i familiars poden compartir informació i inquietuds que els siguin útils per tenir millor cura de la seva salut.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet