El CFP fa la setmana vinent un taller per millorar la competitivitat de les empreses industrials del territori

juny 10, 2015 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica farà el dijous 17 de juny un taller adreçat a empreses industrials del territori que vulguin ser més competitives. Sota el títol de “Els 4 pilars de la competitivitat”, permetrà als responsables d’empreses avaluar la competitivitat de les seves plantes productives i conèixer algunes de les metodologies i tècniques més avançades per millorar-la. El taller tindrà lloc a les instal·lacions del CFP de 8.45 a 11.45 del matí i és gratuït. Per inscriure’s cal trucar al 93 875 72 79 o bé enviar un correu electrònic a cfp@cfp.cat.

Aquesta és la primera acció fruit de la col·laboració entre el Centre de Formació Pràctica i Aurea Productiva, una empresa especialitzada en formació i assessorament a empreses industrials. Amb el suport d’Aurea Productiva, el CFP fa un pas endavant en la seva oferta formativa per a la indústria del territori entrant en el terreny de la gestió d’operacions i oferint una nova línia de cursos de formació clarament enfocats a una millora de la productivitat i de l’organització i el lideratge dins de l’empresa.

Els nous cursos es començaran a impartir després de l’estiu. En aquests moments n’hi ha dos de programats: un centrat en el lideratge dels responsables de tallers o encarregats d’equip que es farà de manera simultània a Manresa i a Vic; i un altre en què es donaran a conèixer diferents eines per a la gestió de projectes com PMBOOK i Agile.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet