Llorenç Juanola, nou president del Montepio de Conductors

juny 09, 2015 No Comments by

L’assemblea del Montepio de Conductors va proclamar ahir l’empresari manresà Llorenç Juanola nou president de l’entitat, que agafa el relleu de Joan Bertran que ha estat al capdavant de l’entitat ens els darrers vuit anys, període màxim que contemplen els estatuts d’aquesta mutualitat de defensa dels conductors. El Montepio, amb 85 anys d’història, és una de les entitats més importants de la Catalunya Central amb més de 12.000 associats.

En el decurs de l’assemblea es va fer una anàlisi del darrer exercici i un avenç de previsions per al 2015, un any que el Montepio contempla tornar a beneficis. Bertran va exposar que s’havien pres mesures per evitar el declivi de l’entitat amb un entorn de crisi complicat i fer que pugui ser competitiva.

 

Referències a l’antiga Caixa de Manresa

El nou president va parlar de la competència, sovint ben poc lleial, que porten a terme els grans grup bancaris que s’han convertit en operadors de tot tipus d’assegurances, Malgrat això va reivindicar la fortalesa que poden tenir les poden tenir les organitzacions petites. En aquest sentit, va dir que  “sóc dels que penso que ser petit ha de ser sinònim d’eficiència i de qualitat. Així ho va ser la Caixa de Manresa, una institució estimada, valorada i referent al nostre territori que es va trobar immersa en un complex procés que ha acabat amb la seva desaparició. Petita i eficient en un entorn financer molt global. Així va ser la Caixa de Manresa”

Juanola va deixar constància del seu perfil de persona implicada en el teixit associatiu de la ciutat.  Va dir que “des d’aquesta perspectiva fa uns mesos que diferents persones, a les portes d’un nou cicle electoral al Montepio, em van plantejar optar a la presidència. El repte era i és important, però el vaig acceptar perquè sabia i sé que la junta directiva és potent i perquè els professionals faran tot el que calgui per tirar endavant l’entitat”.

Amb la renovació de president, també s’han incorporat set nous directius: Miquel Cols Guitart, Miquel Pujols Cortés, Jordi Sala Masip, Josep Almirall Bajona, Ramon Baraldés Borràs, Alfonso Sánchez Sánchez, Joan Puigmartí Fainé.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet