Lliurament de premis del programa JovEmprèn de Sant Vicenç de Castellet

juny 03, 2015 No Comments by

La segona edició del concurs d’idees i projectes emprenedors JovEmprèn que promou l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha celebrat l’acte de lliurament de premis amb 70 treballs presentats. Més de 300 alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de l’INS Castellet, el centre FEDAC Sant Vicenç i l’Escola Montserrat han treballat des de febrer en seminaris i tallers d’emprenedoria. Un total de 315 estudiants de 18 grups diferents han participat en 33 tallers en què s’han treballat les idees, el model de negoci i la viabilitat econòmica dels projectes. L’acte ha comptat amb la presentació del grup de joves que formen part del col·lectiu Inny, una entitat formada per joves emprenedors. Els projectes premiats proposen solucions a través de ginys i aplicacions a per a smartphones per solucionar qüestions diàries.

 

Criteris del jurat i premiats

El jurat ha valorat la creativitat, la innovació, la viabilitat i la responsabilitat social dels projectes a través dels quals s’ha fomentat l’esperit emprenedor dels joves que estudien al municipi. A la categoria d’ESO el premi a la millor idea empresarial ha estat per al projecte Chap de l’INS Castellet i l’accèssit ha estat per al projecte Wenkroy de l’Escola FEDAC. A la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior el millor projecte ha estat per als alumnes de l’Escola Montserrat (Ineed) i l’accèssit també ha estat per al mateix centre amb el projecte Point of view. Pel que fa a la categoria de Cicles Formatius de Grau Mitjà, el jurat ha distingit el projecte So cinema, de l’Escola Montserrat, mentre que l’accèssit ha estat per a Genma Training, de l’INS Castellet. Finalment els premis especials han estat per al treball dels alumnes de l’Escola Montserrat Good up, al projecte innovador, i El Bolet, projecte més ben treballat, mentre que els estudiants de l’INS Castellet s’han endut el premi especial al projecte més responsable socialment Happy bed.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet