Últims dies per participar al concurs infantil de dibuix de Quin Passeig

maig 28, 2015 No Comments by

El concurs infantil de dibuix que organiza cada any Quin Passeig amb la col•laboració de Regió7 entra en els seus darrers dies per rebre els dibuixos dels nens i nenes de la comarca. El concurs, en què els nens han de dibuixar el que els agrada fer a l’estiu, va iniciar-se per Sant Jordi amb el repartiment de les làmines, i finalitzarà el dia 12 de juny amb l’acte de lliurament de premis, que es farà en el marc de la festa que donarà el tret de sortida a les activitats infantils que es faran al Passeig al llarg de tot l’estiu. Els nens que encara no hi hagin participat tenen temps fins el dia 31 de maig per entregar els seus dibuixos. Els punts de recollida són el restaurant Passeig, el bar Xaloc, la botiga Sobrerroca de l’Avinguda de les Bases i el diari Regió7.

Concurs Benvinguda a l’estiu
D’altra banda, la setmana vinent es posa en marxa una nova edició del concurs Benvinguda a l’estiu, que impulsen Quin Passeig i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat. Es tracta d’un concurs lingüístic relacionat amb l’estiu, que proposa als participants resoldre un joc de paraules mentre passen una estona a les terrasses del Passeig. A partir de la setmana vinent es començaran a repartir les butlletes als clients de les terrasses i, entre tots els encertants del passatemps, se sortejaran 3 menús per a dues persones. En aquesta ocasió, el joc proposat consisteix en ordenar les lletres per formar diferents paraules relacionades amb l’estiu o la cultura popular.

A més de la butlleta física que es lliura a les terrasses, hi ha la possibilitat de descarregar-la del web del CNL Montserrat (http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/). Un cop emplenada, cal entregar-la al restaurant Passeig o enviar les respostes per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.com. Els premis s’entregaran el dia 9 de juliol.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet