L’ExpoBages Ascensió 2015 aconsegueix la implicació d’entitats que donaran vida a la fira

maig 14, 2015 No Comments by

L’ExpoBages Ascensió 2015 serà el punt de trobada de vehicles històrics que permetran fer un exercici de memòria col·lectiva en diferents àmbits de l’automoció als país. La mostra, que se celebra del 22 al 24 de maig, acollirà a la plaça Sant Domènec i carrer Jaume I, una representació de vehicles produïts a l’empresa manresana Ausa, començant pel mític PTV de finals de la dècada dels cinquanta i acabant pel darrer model orientat al sector de la construcció i el serveis. També hi haurà una selecció de tractors i altres eines motoritzades del sector agrícola i, per últim, s’ha confirmat que, com d’altres anys, no hi fallaran els vehicles antics dels bombers.

La fira multisectorial, que per tercera edició consecutiva suma els esforços d’ExpoBages i la fira de l’Ascensió permetrà constatar el paper de Manresa i la seva àrea d’influència en tot el relacionat amb la promoció dels vehicles històrics. La fira servirà per visualitzar el treball coordinat d’entitats i empreses del territori que disposen de vehicles històrics.

L’ExpoBages Ascensió 2015 pren forma amb una alta implicació ciutadana, que inclou l’exposició i exhibicions de Xàldiga; l’acapte del Banc de Sang i Teixits; el taller de Comerç Just o les propostes interactives de Cube, Pintures Sagrada Família i Pintures Teixidor. Per altra banda, s’espera que en els propers dies altres entitats que es caracteritzen pel seu perfil dinàmic confirmin més accions de carrer amb motiu de la gran fira que començarà divendres a la tarda i s’acabarà diumenge al vespre.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet