L’Institut Lacetània clou a Turquia el projecte Comenius sobre immigració en què ha treballat durant els darrers dos anys

maig 12, 2015 No Comments by

L’Institut Lacetània de Manresa ha posat punt i final al projecte d’àmbit europeu Comenius PRIME de recerca sobre immigració a Europa. Tres alumnes i dos professors del centre van participar a la darrera trobada amb la resta d’instituts europeus que han format part del projecte i que va tenir lloc a la ciutat turca d’Esmirna. Durant els darrers dos anys, estudiants de sis països europeus han fet recerca sobre les migracions a Europa i les diferents polítiques d’integració. A la reunió d’Esmirna, els alumnes van presentar les conclusions finals del seu treball.

El projecte “Research on Integration & Migration in Europe” ha posat en contacte l’institut Lacetània amb centres d’Alemanya, Turquia, Grècia, Itàlia i Polònia. Al llarg dels darrers dos cursos, s’han celebrat trobades en aquests països en què els alumnes han posat en comú els resultats de les seves recerques. A la darrera reunió d’Esmirna, per part del Lacetània hi van participar les alumnes Andreea Craciun, Núria Montanyà i Maria Aparicio, totes elles de segon de batxillerat. A més del treball relacionat amb el projecte, els estudiants van ser rebuts per les autoritats municipals d’Esmirna i van poder visitar les ciutats d’Efes i Istambul.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet