Una alumna de l’Institut Lacetània rep una distinció de la Societat Catalana de Química

maig 07, 2015 No Comments by

Una alumna de segon de batxillerat de l’Institut Lacetània, Júlia Ramon Escudé, ha estat distingida amb una menció honorífica en la novena edició dels Premis de Batxillerat 2015 convocats per la Societat Catalana de Química. Júlia Ramon hi va presentar el seu treball de recerca, titulat “La fotoluminescència a través del meta-carborà”, dirigit pel professor David Adot. Aquesta menció permetrà a l’alumna participar en una estada de recerca a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona.

En total, la Societat Catalana de Química ha repartit, d’entre els 121 treballs presentats, dos primers premis ex aequo, tres accèssits i vuit mencions honorífiques en un acte que es va celebrar el 29 d’abril a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet