L’ExpoBages Ascensió 2015 donarà més pes a l’àrea Sant Domènec-Plana de l’Om

abr. 28, 2015 No Comments by

La comissió organitzadora de l’ExpoBages Ascensió 2015, que se celebra del 22 al 24 de maig, ha decidit donar més protagonisme a la cèntrica àrea que configura la plaça Sant Domènec, la Plana de l’Om i altres espais adjacent. La voluntat és que hi hagi una connexió comercial potent entre la Muralla, Guimerà i Passeig de Pere III amb el barri antic. Un dels carrers estratègics per aconseguir el màxim de cohesió és el carrer del Born que acollida petites parades al carrer que complementaran al comerç establert durant tot l’any. També es reforçarà la senyalització per impulsar el trànsit de vianants cap el Born i Plana de l’Om.

L’ExpoBages Ascensió 2015, que serà una realitat gràcies al treball conjunt de Fira de Manresa, la UBIC i l’Ajuntament de Manresa compta, a hores d’ara amb la complicitat de moltes entitats i empreses de la ciutat i de la comarca. Gràcies a aquesta implicació, a la plaça Fius i Palà hi haurà una mostra de vehicles antics, a càrrec del Clàssic Motor Club; al carrer Jaume I, una exposició de tractors d’època, que coordina l’entitat Amics del Tractor d’Època del Bages; a la Plana de l’Om, demostracions de la imatgeria de Manresa, a càrrec del grup Xàldiga; a la plaça de Sant Domènec, bateig de submarinisme, propiciat pel Centre Excursionista de la Comarca de Bages.

A d’altres zones firals també s’ha concretat presentacions, exposicions i altres activitats, com les que farà el Cube a les immediacions de Crist Rei o l’acapte del Bang de Sang, al patí del Casino. També anuncien accions Comerç Just, amb un taller de galetes; Pintures Sagrada Família, que pintarà una furgoneta d’una ONG amb un nou tipus de pintura i Pintures Teixidor, amb accessoris de cuina que ajuden a elaborar menjars saludables.

La fira començarà divendres a la tarda, però el fort serà dissabte i diumenge amb la Muralla tallada al trànsit i amb tots els estands i parades oberts.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet