La parada de Quin Passeig viu una gran diada de Sant Jordi unint gastronomia i cultura

abr. 24, 2015 No Comments by

La parada de Quin Passeig, que comparteixen Diesa, el CNL Montserrat i Regió7, va viure ahir una gran diada de Sant Jordi amb una combinació de cultura i gastronomia que va fer que moltes persones s’hi apropessin per gaudir de les activitats proposades. El Llibre Gegant del Passeig va tornar a ser el protagonista d’una jornada que va permetre a tothom qui ho volgués convertir-se en escriptor per un dia. Desenes de ciutadans, molts d’ells fidels a la cita any rere any, van continuar al llarg del dia la història que al matí havia iniciat Jordi Corrons, president d’Omnium Bages. Entre els escriptors participants també n’hi va haver de professionals, com és el cas de Llorenç Capdevila, que cap a mitja tarda hi va fer la seva contribució.

La parada va acollir d’altres activitats amb la cultura i la gastronomia com a eixos centrals. A la tarda, el col·lectiu Cuineres del Bages va oferir a tots els autors del Llibre Gegant una degustació de xocolata i al migdia, el grup manresà Bob i el lladre hi va fer un petit concert, que va despertar l’interès del nombrós públic que passejava pel Passeig a aquella hora. La segona edició de la fira d’intercanvi de llibres en català, iniciativa del CNL Montserrat, també va tenir una molt bona acollida i va estar molt concorreguda de persones que van anar-hi a buscar un llibre a canvi d’haver-ne portat un altre per intercanviar, els dies previs a Sant Jordi.

Tret de sortida a l’estiu
La diada de Sant Jordi dóna el tret de sortida a la campanya de dinamització de les terrasses del Passeig de Manresa que té lloc durant la temporada d’estiu. Entre les moltes activitats programades, destaquen totes aquelles pensades per al públic infantil. Precisament des d’ahir mateix ja està en marxa el concurs de dibuix infantil, amb les làmines que es podien recollir ahi a la mateixa parada i que els propers dies poden aconseguir-se amb el diari Regió7. Tota la informació sobre la campanya d’estiu estarà disponible a la pàgina de Facebook http://www.facebook.com/lesterrassesdelpasseigmanresa

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet