El president d’Omnium Bages, Jordi Corrons, inaugura el Llibre Gegant del Passeig

abr. 24, 2015 No Comments by

El president d’Omnium Bages, Jordi Corrons, va inaugurar ahir al matí una nova edició del Llibre Gegant del Passeig, una singular iniciativa que permet a tothom qui ho vulgui convertir-se en coautor d’una història. Corrons hi va donar el tret de sortida amb un text molt obert que convidava a imaginar el que li pot passar al personatge protagonista després de fer el seu primer pas del dia. El llibre va restar obert al llarg de tota la jornada de Sant Jordi per rebre les contribucions de tots els autors que ho vulguessin, a la parada que compartien Diesa, el Centre de Normalització Lingüística Montserrat i Regió7 al Passeig de Manresa, a l’alçada del quiosc Canaletes.

Al matí també va quedar inaugurada la segona edició de la fira d’intercanvi de llibres en català, un projecte que vol fer arribar la cultura a tothom i allargar la vida dels llibres, facilitant que arribin al màxim de persones possible. La fira va tenir una molt bona acollida en la primera edició i va funcionar durant tot el dia d’ahir per tal que les persones que havien portat llibres per intercanviar en poguessin recollir un altre.

Al llarg de la jornada la parada conjunta de Diesa, el CNL Montserrat i Regió7 va acollir diferents activitats obertes a tothom. Al migdia hi va actuar el grup manresà Bob i el Lladre, que va presentat la seva primera cançó pròpia. A la tarda, les Cuineres del Bages van oferir una degustació de xarrup de xocolata a tots els coautors del llibre i a les 6 l’escriptor Llorenç Capdevila va escriure al Llibre Gegant. La jornada de Sant Jordi també va servir per donar el tret de sortida al concurs infantil de dibuix de Quin Passeig, ja que tots els nens que ho volien podien recollir la seva làmina a la mateixa parada.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet