Althaia acull demà la jornada anual de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica

abr. 17, 2015 No Comments by

La sala d’Actes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa acollirà demà dissabte, 18 d’abril, la Jornada d’Hospitals Comarcals de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica que enguany organitza el servei d’aquesta especialitat de la Fundació Althaia.

La jornada es dividirà en tres taules rodones. En la primera s’analitzaran les actualitzacions i novetats en l’àmbit de la reconstrucció mamària després d’un càncer i en la segona es tractarà l’abordatge dels tumors de pell i les ferides cutànies. Per últim, la tercera taula, estarà dedicada a la cirurgia estètica. Les ponències aniran a càrrec de professionals especialistes de l’Hospital de Terrassa, l’Hospital Josep Trueta de Girona, l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital Germans Trias i Pujol, el Policlinic SUN (Itàlia), la Clínica Planas, l’Hospital de Mataró, la Quirón-Teknon i la Clínica del Vallès.


La jornada arrencarà a les 9 del matí amb la inauguració en la qual hi prendran part el Dr. Ignasi Carrasco, Director Assistencial d’Althaia; el Dr. Manel Romaní, President de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica; i la Dra. Elena Martí, Cap de la Secció de Cirurgia Plàstica d’Althaia.

 

Per a més informació, us podeu descarregar el programa clicant aquí.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet