El SIAD forma policies locals sobre la violència contra les dones

març 30, 2015 No Comments by

El SIAD (Servei d’Informació i Atenció a la Dona) del Consell Comarcal del Bages ha fet una sessió formativa introductòria sobre la violència masclista adreçada als professionals dels cossos de policies locals de la comarca.

Durant la sessió s’han tractat temes perquè els agents entenguin de prop la problemàtica de les dones que pateixen violència masclista i tinguin més eines i recursos per gestionar aquests casos de la millor manera possible. L’objectiu d’aquesta formació era contextualitzar les possibles reaccions de les dones davant situacions d’aquest tipus, tant des del punt de vista psicològic com legal.

A més, s’ha tornat a recordar el treball en xarxa que es fa entre diferents institucions i cossos de seguretat, a través del protocol de violència de gènere establert al Bages, per tal que les policies locals sàpiguen com actuar en cada moment i amb quins suports i recursos poden comptar per donar la millor atenció a les dones afectades per casos de violència.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet