La Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ultima una aplicació gratuïta d’avís d’emergències a través del telèfon mòbil

març 27, 2015 No Comments by

A partir del mes d’abril la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada estrenarà una aplicació gratuïta que permetrà a particulars i empreses enviar avisos en situacions d’emergències a través del telèfon mòbil. El dispositiu, que funciona a través dels smartphones i tauletes Android, disposa d’un botó virtual que al pitjar-lo localitza el punt des d’on emet la senyal i permetrà als agents desplaçar-se ràpidament. L’entrada en funcionament d’aquesta nova aplicació, anomenada DRAGAlert, s’emmarca en les accions del cos per promoure la proximitat de la Policia Local.. En el moment en què s’activi l’avís des de la Policia Local es trucarà al telèfon mòbil emissor per confirmar que realment hi ha una situació d’emergència.

 

Recollir dades

Aquest dimecres al vespre s’ha fet la presentació de la nova aplicació en un acte al saló de plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. Durant les properes setmanes des de la Policia Local es recolliran les dades dels establiments comercials, bars i restaurants, empreses i masies que vulguin fer ús d’aquesta aplicació per incorporar-les al fitxer d’usuaris del dispositiu. L’aplicació es pot descarregar de manera gratuïta a la Play Store d’Android.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet