El Cuida’t 2015 tanca portes amb alta afluència de visitants

març 15, 2015 No Comments by

El món de les teràpies naturals i el benestar continuen tenint un important capacitat d’atracció. Avui diumenge, tallers, xerrades i tot tipus d’activitats han tingut una alta participació en el marc de la fira Cuida’t que s’ha celebrat al Palau Firal de Manresa. 65 expositors i múltiples propostes han atret al voltant de 8.000 persones, una xifra semblant a la que es va estimar l’any passat. El perfil dels expositors ha estat molt variat, des de l’ortopèdia fins a entitats i empreses representatives de noves propostes per al benestar de les persones.

La conferència de cloenda ha omplert la sala d’actes de persones interessades a escoltar el coach holandès Mikah de Waart, expert en lideratge i motivació personal. Amb un somriure permanent i amb una gran capacitat de fer participar al públic ha donat eines perquè s’ avanci cap a una vida plena, amb energia positiva i felicitat.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet