Trasllat simbòlic del fons documental de la nova Biblioteca de Sant Vicenç de Castellet

març 13, 2015 No Comments by

Una llarga cadena de nens i nenes a Sant Vicenç de Castellet entre els edificis de l’antiga Biblioteca i el nou equipament de la plaça Clavé han ajudat aquest dijous al matí a fer el trasllat del fons documental de manera simbòlica. Uns 200 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les tres escoles del municipi han participat en una acció que escalfa motors de cara a la inauguració de la nova Biblioteca Espai Ateneu el proper 27 de març. La cadena humana va sorprendre els veïns que passaven pel centre del municipi i va començar de manera simbòlica amb la col·laboració de Maria Carme Grau, que havia treballat durant molts anys a l’antiga Biblioteca.

 

Trasllat completat

Els prop de 250 llibres traslladats en l’acció d’aquest dijous han ajudat a enllestir pràcticament el trasllat del fons documental de l’antiga Biblioteca al nou edifici. L’Espai Ateneu comptarà amb més de 20.000 llibres i 4.000 DVD i CD i un miler de revistes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet