65 expositors mostraran a Cuida’t les darreres tendències en teràpies naturals

març 13, 2015 No Comments by

La fira Cuida’t mostrarà aquest cap de setmana a Manresa les darreres tendències en teràpies naturals de la mà de 65 expositors de sectors molt diversos que van des de les medicines orientals fins a l’homeopatia, el coaching o la cosmètica natural. Bona part d’aquests expositors repeteixen presència a la fira, que s’ha convertit en un punt de trobada anual de professionals del sector i persones interessades en aquest tipus de disciplines. Cuida’t obrirà portes el dissabte 14 de març a les 10 del matí i podrà visitar-se durant tot el cap de setmana, en horari de 10 del matí a 8 del vespre.

Un dels principals atractius de Cuida’t és que els visitants poden experimentar en primera persona bona part de les teràpies que s’hi mostren, a través de tallers, demostracions o xerrades. En total, hi ha programades més de 60 activitats al llarg dels dos dies que tindran lloc en diferents espais del Palau Firal. Concretament, hi ha una zona de teràpies, amb 4 àrees diferenciades, on durant tot el dia s’hi faran massatges de diferents tipus com reiki, quiromassatge o bols tibetans. L’espai de treball corporal, per la seva banda, es dedicarà a disciplines que requereixen més moviment com el Txi-kung, la biodansa o la microgimnàstica. En l’anomenat espai silenci s’hi duran a terme activitats relacionades amb la meditació, mentre que a les aules de la primera planta del Palau Firal, així com a la sala d’actes, hi tindran lloc xerrades a càrrec de diferents experts.

Per segon any consecutiu, la fira Cuida’t comptarà amb l’espai Cuida’t dels nens, adreçat al públic infantil. S’hi faran tallers de biopintura, biomúsica, risoteràpia i d’altres activitats pensades per a les famílies. D’altra banda, a l’espai cuina saludable els visitants podran conèixer millor la relació entre l’alimentació i la salut a través de diferents tallers i demostracions, en què també es parlarà de cuina saludable per a nens, amb activitats divertides pensades especialment per a ells. A l’exterior del Palau Firal, hi haurà demostracions de tambors xamànics Rainbow Reiki a càrrec de l’Associació d’Amics del Reiki.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet