Sant Joan de Vilatorrada s’adhereix a l’Associació de Propietaris Forestals de Boscos del Bages Nord

març 11, 2015 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada s’ha adherit a l’Associació de Propietaris Forestals de Boscos del Bages Nord formada per Diputació de Barcelona i ens municipals i propietaris forestals dels municipis de Callús, Castellnou de Bages, Navàs, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor i Súria. Anteriorment l’Ajuntament en formava part en ser un dels ens municipals del territori d’abast d’aquesta, però a partir d’ara es podrà beneficar dels avantatges de formar-ne part com a propietari forestal.

 

L’objectiu principal d’aquesta adhesió és tenir la possibilitat de gestionar els terrenys forestals de la seva titularitat a través de les actuacions que es fan des de l’Associació de Propietaris Forestals de Boscos del Bages Nord.

 

Promoció de la gestió forestal

A més, des de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada es pretén promoure la gestió forestal sostenible i fomentar l’adhesió a l’Associació d’altres propietaris forestals del municipi.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet