El Geoparc acull la visita dels guanyadors de les Olimpíades de Geologia

març 10, 2015 No Comments by

Una trentena de persones van formar el grup de guanyadors de les Olímpiades de Geologia i acompanyants que dissabte van visitar el Geoparc de la Catalunya Central. En un molt bon ambient, el grup va poder visitar Manresa, les Coves del Toll, Calders i Súria. Aquesta sortida serveix per veure alguns dels principals elements geològics del Geoparc i per repassar coneixements de cara a la fase final de les Olimpíades. A més, amb aquesta trobada, els alumnes que s’han classificat per a la final i que vénen de Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona, es poden conèixer abans del viatge a Alacant per realitzar les proves de la final estatal, que seran el 21 de març. Aquest any s’ha fet la sisena edició de les Olimpíades i és la quarta vegada que el Geoparc de la Catalunya Central ofereix aquesta sortida als seus guanyadors.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet