Vuit alumnes del Lacetània, premiats al campionat de robòtica First Lego League

març 06, 2015 No Comments by

Alumnes de l’institut Lacetània de Manresa han rebut el premi al millor treball d’investigació al campionat de robòtica First Lego League que va celebrar-se a Vic amb la participació de 25 centres de secundària de Catalunya i Andorra. El centre s’estrenava enguany en aquesta competició de prestigi internacional que busca despertar en els alumnes l’interès per la ciència i la tecnologia. L’equip participant estava format per Dani Salvans (entrenador), Pau Betoret, Albert Burniol, Pol Espinalt, Cesc Garcia, Francesc Mestres, Genís Moreno i Marc Rossell, alumnes de quart d’ESO.

Per participar a la competició, els alumnes van haver de construir un robot capaç de superar diferents proves. A més, van presentar un treball de recerca que respongués a la pregunta de què es podria fer perquè els alumnes entenguin millor els continguts que se’ls explica a classe. En aquest cas, els alumnes del Lacetània van desenvolupar un joc de taula de preguntes i respostes basat en l’electricitat, en el qual a través de preguntes, problemes i proves els jugadors repassen el temari de l’assignatura. Aquest projecte els va fer guanyadors del primer premi en la categoria de treball d’investigació per haver aportat la millor solució al problema plantejat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet