Bages Impuls organitza una jornada perquè empreses i institucions defineixin propostes turístiques

març 04, 2015 No Comments by

Bages Impuls, l’entitat que es va constituir l’any passat des de la iniciativa privada per dinamitzar el turisme a la comarca, organitza pel proper dilluns, 23 de març, la “Jornada de construcció dels actius turístics del Bages” que dirigirà Alfons Cornella, un dels grans referents en innovació empresarial i fundador d’Infonomia. De la jornada, que se celebrarà a Museu de la Tècnica i serà molt pràctica, en sortirà una relació d’espais turístics que no han estat promocionats;  una síntesi de propostes de rutes turístiques i oportunitats de col·laboració entre empreses i organitzacions que seran presents a aquesta jornada.

Per començar la dinàmica, cadascun dels assistents redactarà aquells elements que considera que són els principals actius de la seva activitat.  La jornada començarà a 2/4 de 9 del matí i s’acabarà a les 2 de la tarda. Els interessats poden contactar amb Bages Impuls telefònicament al 938768090, al correu electrònic hola@bagesimpuls.org o web www.bagesimpuls.org

L’organització és de Bages Impuls i compta amb el suport privat d’Iberpotash, CaixaBank i institucional d’Ajuntament de Manresa, Consell Comarcal del Bages, Manresa Turisme, Diputació de Barcelona, Barcelona és molt més, Geoparc de la Catalunya Central i Parc de la Sèquia.

Bages Impuls va organitzar a finals de l’any passat la primera Nit del Turisme al Bages que va aplegar moltes persones relacionades amb la restauració, l’hoteleria, el lleure, l’esport i la producció de proximitat.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet