Bona acollida de la jornada sobre fabricació virtual de components metàl·lics de xapa i tub que es va celebrar al CFP

febr. 23, 2015 No Comments by

Les empreses del metall del Bages van acollir amb interès la jornada sobre fabricació virtual de components metàl•lics de xapa i tub, que va tenir lloc ahir a les instal•lacions del Centre de Formació Pràctica al Palau Firal. Hi van prendre part un nombre important d’empreses que van poder conèixer les darreres tendències pel que fa a fabricació virtual. També es va parlar dels beneficis que ofereix la simulació de processos d’estampació i embutició amb PAM-STAMP.

La jornada la van organitzar conjuntament el Centre de Formació Pràctica, referent en formació i assessorament per al sector del metall de la comarca, i l’empresa ESI Group, especialitzada en el desenvolupament de software per a realitzar prototips i tests virtuals.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet