Una vintena d’empreses turístiques del Bages recullen el distintiu SICTED que acredita la qualitat dels seus serveis

febr. 20, 2015 No Comments by

Una vintena d’empreses turístiques del Bages han rebut el distintiu SICTED 2014-2015 que acredita que han implantat aquest sistema de qualitat turística en els seus establiments i serveis. Aquesta certificació és gestionada a la província de Barcelona per la Diputació i la Cambra de Comerç, i al Bages l’implanta el Consell Comarcal.

Enguany es compleixen 10 anys dels acords entre el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme (Turespaña), la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, que han permès la implantació del Sistema de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) a la demarcació de Barcelona. Per celebrar-ho s’ha fet un acte a la Casa Llotja de Mar, a Barcelona, que ha servit per felicitar totes les empreses i serveis que l’any 2014 van treballar per obtenir el SICTED i per homenatjar a totes les empreses i serveis que porten des de l’inici en el projecte.

Al Bages, van rebre la certificació les següents empreses:

 • Apartaments Cal Carter, Mura
 • Cal Prat Barrina, Castelltallat
 • Cal Sort, Castellbell i el Vilar
 • Cal Pastor, Salo
 • El Mas, Sant Mateu de Bages
 • Les Corts de Biosca, Sant Mateu de Bages
 • Les Feixes de Coaner, Salo
 • Mas Set-Rengs, Sant Salvador de Guardiola
 • Guilleumes Montserrat, Monistrol de Montserrat
 • Hostal del Camp (restaurant), Sallent
 • Hostal del Camp (hotel), Sallent
 • Hostal Soler, Sant Joan de Vilatorrada
 • Hotel 1948 Manresa, Manresa
 • Hotel Abat Cisneros, Montserrat
 • Hotel Bremon, Cardona
 • Hotel Els Noguers, Manresa
 • Molí del Mig,  Barcelona
 • Oficina de Turisme de Rajadell
 • Parc Cultural de la Muntanya de Sal, Cardona
 • Restaurant Cal Carter, Mura
 • Riera de Nespres, Mura

 

Pere Fabrés, de la Casa Museu del Molí del Mig de Mura, va recollir la distinció del SICTED en respresentació de les 432 empreses distingides a la província de Barcelona. En el seu parlament va destacar la importància del projecte en la millora del seu propi negoci i va agrair especialment l’oportunitat que ha suposat per “endreçar la meva empresa i millorar la satisfacció dels meus clients”.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet