La Jornada de Geriatria del Bages arriba a la sisena edició

febr. 20, 2015 No Comments by

El proper dijous, 26 de febrer, tindrà lloc una nova edició de la Jornada de Geriatria del Bages, organitzada per la Fundació Althaia i la Fundació Sociosanitària de Manresa. L’objectiu d’aquesta trobada és reunir els professionals de l’atenció geriàtrica que treballen en diferents recursos i nivells assistencials per tal que puguin compartir noves experiències i coneixements.
El programa de la jornada d’enguany inclou dues taules rodones, una sobre la insuficiència cardíaca en el pacient geriàtric i l’altra sobre delírium en l’ancià. També hi haurà una conferència a càrrec del geriatre José Augusto García Navarro, director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya, que abordarà els canvis en l’atenció geriàtrica.
La jornada tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital de Sant Joan de Déu a partir de les 9.00 hores, quan se celebrarà la inauguració. Anirà a càrrec del Dr. Ignasi Carrasco, Director assistencial d’Althaia; la Dra. Dolors Cubí, Directora mèdica de l’Hospital de Sant Andreu; el Dr. Pere Bonet, President de la delegació comarcal del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona; i el Dr. Domingo Ruíz, President de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia.

 

La cloenda tindrà lloc a les 14.00 hores i comptarà amb la presència del Dr. Albert Estiarte, adjunt a la Direcció general d’Althaia; el Sr. Manel Valls, Director general de la Fundació Sociosanitària de Manresa; i la Sra. Mercè Rosich, regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Manresa.

 

Cliqueu aquí per consultar el programa

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet