El CIO defineix l’oferta formativa per a empreses i emprenedors d’enguany

febr. 20, 2015 No Comments by

El Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació Cal Gallifa de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ja té perfilada l’oferta formativa per a empreses i persones emprenedores corresponent a aquest any 2015 que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquest dimarts es donarà el tret de sortida a tota l’oferta de sessions, seminaris i cursos gratuïts amb una durada total de 60 hores que tindran lloc fins al proper mes de novembre amb el taller Com ser més competitiu en el teu sector. El CIO potencia la formació després que el 2014 comptés amb prop d’un centenar d’empreses i emprenedors inscrits.

 

Primer taller

En aquest primer taller s’explicaran quins són els criteris o indicadors que determinen la competitivitat de l’empresa en el sector on treballen i elaborar un full de ruta per a cada empresa assistent. La sessió es farà entre 9.30 i 13.30.

 

Inscripcions

Els seminaris i jornades són gratuïtes però cal la inscripció prèvia a través del telèfon 93 876 40 40 o bé al correu electrònic gutierrezpa@santjoanvilatorrada.cat. Aquesta acció està inclosa en el pla de treball del Programa d’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet