400 persones participaran a la rua de Carnestoltes a Castellbell i el Vilar

febr. 20, 2015 No Comments by

Castellbell i el Vilar ultima els detalls de la festa de Carnestoltes que se celebrarà aquest proper dissabte a la tarda amb la participació de més de 400 persones. La novetat principal fa referència a la carrera oficial, un espai destinat exclusiu per a tots els concursants que optin als premis a les millors disfresses. Un tram de l’avinguda de l’Esport es convertirà en passarel·la i el jurat escollirà els guanyadors de les diferents categories (individual infantil, individual adult, grup de dues a cinc persones, comparsa de més de cinc persones i carrossa).

 

Sortida a les 5

El pregó donarà el tret de sortida a la rua de Carnestoltes a les 5 de la tarda des de davant de l’Escola Jaume Balmes. El recorregut serà pels carrers Joaquim Borràs, Sant Jeroni, 11 de Setembre, Sant Rafael, plaça del doctor Escorsell i Avinguda de l’Esport. Aquí es farà el final de festa amb coca, el lliurament de premis i la crema del Rei Carnestoltes. La rua comptarà amb l’animació dels grups Pica Be, Sona Samba, Vacatucada i Timbalers de Vacarisses-Can Serra.

 

Inscripcions prèvies

Les inscripcions per participar a les diferents categories s’hauran de fer entre les quatre i dos quarts de cinc de la tarda davant l’Escola Jaume Balmes. Els premis tenen una dotació total superior als 750 euros. La festa és organitzada des de la regidoria de Cultura amb la col·laboració de la Comissió de Festes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet