Alumnes i professors del Lacetània viatgen a Polònia per participar en la trobada d’un projecte europeu sobre immigració

febr. 18, 2015 No Comments by

Quatre alumnes de segon de batxillerat de l’institut Lacetània de Manresa, acompanyats per dos professors del centre, han participat a la trobada del projecte Comenius sobre immigració que ha tingut lloc a la ciutat polonesa de Lublin. L’institut manresà forma part d’aquest projecte de recerca d’àmbit europeu, que porta per títol “Research on integration and migration in Europe”, i en el qual també participen centres educatius de Grècia, Turquia, Itàlia, Alemanya i Polònia.

A la trobada, els alumnes van exposar els seus treballs, relacionats amb les oportunitats d’integració que ofereixen als immigrants els països i les ciutats d’acollida. A més, van tenir l’oportunitat de visitar el camp de concentració de Majdanek i de conèixer la ciutat de Varsòvia. La propera i darrera trobada d’aquest projecte tindrà lloc a Esmirna (Turquia) el proper mes d’abril.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet