Alumnes de l’institut Lacetània munten i posen en marxa una impressora 3D

febr. 11, 2015 No Comments by

Un grup d’onze alumnes del cicle formatiu de grau superior en Mecatrònica de l’institut Lacetània han pogut posar en pràctica els seus aprenentatges muntant i posant en marxa una impressora 3D cedida per l’empresa Printhatshit. El projecte va començar el mes de desembre amb una visita a aquesta empresa que es dedica a vendre impressores 3D, components i consumibles, i que va cedir a l’institut un kit per poder muntar una impressora 3D.

El muntatge ha tingut lloc a les instal·lacions de l’institut i els alumnes han hagut d’aplicar els seus coneixements de mecànica, electrònica o funcionament dels motors, entre d’altres. Un cop comprovat que l’impressora funciona, el treball dels alumnes consistirà en presentar a l’empresa una proposta de millora del producte.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet