El Centre de Formació Pràctica farà un taller gratuït de fabricació virtual de components metàl·lics

febr. 10, 2015 No Comments by

Donar a conèixer entre les empreses del Bages les darreres tendències en fabricació virtual, així com les eines que tenen a l’abast per millorar els processos, és l’objectiu del taller que tindrà lloc al Centre de Formació Pràctica el proper 19 de febrer i en el qual es parlarà de la simulació de conformat de components metàl·lics de xapa i tub amb PAM STAMP. Es tracta d’un taller gratuït organitzat conjuntament amb l’empresa ESI Group. Es desenvoluparà al llarg del matí, de 9.30 a 13.30 hores, i s’adreça a professionals d’empreses que desenvolupin o fabriquin productes metàl·lics per a diferents sectors com l’automoció, l’aeronàutic, el ferroviari, l’arquitectura, els electrodomèstics, etc.

A la jornada s’explicarà per a què serveix el sistema de fabricació virtual o “Virtual Manufacturing” en l’entorn de fabricació, i com un major control en el procés de fabricació pot millorar la presa de decisions. Les inscripcions poden fer-se on line a l’adreça http://www.esi-group.com/esi/registrations/jornada-cfp-2015/ i també al telèfon 93 875 72 79.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet