Sant Joan de Vilatorrada va reciclar més de 14 tones de roba durant tot l’any passat

febr. 06, 2015 No Comments by

Sant Joan de Vilatorrada va reciclar més de 14 tones de roba utilitzada durant tot l’any passat. En concret, els veïns i veïnes del municipi van reciclar 14.247 quilos amb les aportacions fetes als dos contenidors ubicats a Sant Joan que gestiona l’Organització No Governamental per al Desenvolupament Humana Fundación Pueblo para Pueblo.

 

Agraïment

Des de l’ONG Humana agraeixen la col·laboració dels veïns i veïnes de Sant Joan de Vilatorrada. Les peces de roba utilitzada als contenidors d’Humana tenen dues destinacions: una part s’envia a la planta de classificació de l’Ametlla del Vallès i la resta es ven a empreses de reciclatge. El reciclatge de peces tèxtil contribueix a la protecció del medi ambient i dóna una segona vida a una roba que d’una altra manera aniria a parar a l’abocador per ser incinerada.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet