Sant Joan de Vilatorrada tindrà cobertura de fibra òptica aquest 2015

gen. 22, 2015 No Comments by

Durant les darreres setmanes han començat els treballs per cablejar el municipi de Sant Joan de Vilatorrada amb l’objectiu que aquest 2015 tot el nucli urbà tingui cobertura de fibra òptica. Les companyies Movistar i Fibracat han iniciat les actuacions per dotar d’aquesta nova tecnologia les llars del municipi. Sant Joan de Vilatorrada esdevindrà el segon municipi del Bages que comptarà amb cobertura de fibra òptica després de Manresa.

 

Estendre la cobertura

L’Ajuntament també treballa per aconseguir fer arribar la fibra òptica als polígons d’activitat econòmica de Sant Joan de Vilatorrada. De moment, s’estudia la viabilitat del projecte. Aquesta nova tecnologia permet la transmissió de dades i arxius a més velocitat que l’ADSL i esdevé un factor que ajuda a la competitivitat de les empreses.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet