La Cambra amplia el suport a les empreses exportadores amb un servei de transport internacional i tramitació duanera

gen. 16, 2015 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa amplia el suport a les empreses exportadores de la comarca oferint-los un nou servei que els ajudi a millorar la logística internacional i els tràmits duaners. La nova proposta de la Cambra és fruit d’un acord amb l’empresa d’agents de duanes Serincomex i consisteix en un assessorament o gestió del transport internacional, per tal que cada empresa pugui escollir l’opció que més li convé, i en la realització de totes les gestions relacionades amb duanes. El nou servei ja està disponible per les empreses de la comarca del Bages amb activitat internacional i ofereix preus especials per a les que siguin membres del Club Cambra.

L’assessorament en transport internacional té per objectiu resoldre qüestions sobre legislació fiscal i duanera, règims aranzelaris i tràmits de llicència a la importació i l’exportació. Amb aquest servei, les empreses també podran contractar la gestió del seu transport internacional, des de la cotització del cost del transport fins a la negociació i selecció del mitjà més adient, les assegurances de mercaderies o l’emmagatzematge. Els altres serveis disponibles són la gestió dels tràmits duaners i la declaració dels intercanvis de béns entre els estats membres de la Unió Europea (Intrastat).

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet