400 alumnes del Bages s’han format aquest trimestre en la tècnica de reanimació cardiopulmonar a través de tallers que ofereixen professionals de l’Institut Català de la Salut

des. 29, 2014 No Comments by

Professionals de l’Institut Català de la Salut han realitzat, en escoles d’educació primària i instituts d’educació secundària obligatòria del Bages, unes sessions de formació en suport vital bàsic i ús del desfibril·lador per als alumnes d’aquests centres. Durant aquest primer trimestre del curs, al Bages s’han format aproximadament uns 400 alumnes de diferents poblacions de la comarca: Cardona, Artés, Fonollosa, Sant Joan de Vilatorrada i Moià. Aquesta formació tindrà continuïtat durant el 2015 en les escoles i els instituts que la sol·licitin.

La formació consisteix en una xerrada-taller, d’entre una i dues hores de durada, en la qual s’explica als participants la importància de conèixer la tècnica de reanimació cardiopulmonar, la cadena de supervivència i el procediment per fer un treball correcte de suport vital bàsic en aquells casos en què sigui necessari aplicar aquesta tècnica.

Tota aquesta formació es realitza amb material, maniquins i desfibril·ladors preparats per a entorns de formació. Amb aquests maniquins es poden practicar també les compressions toràciques o els moviments de ressuscitació característics d’aquesta tècnica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet