Aquest Nadal, contes i jocs en anglès per familiaritzar els nens amb aquesta llengua

des. 24, 2014 No Comments by

Amb el plantejament que l’aprenentatge d’una segona llengua ha de ser una experiència global, Kids&Us amplia aquest Nadal la seva oferta de materials pedagògics amb el llançament de nous jocs que tenen com a objectiu ajudar els més petits a familiaritzar-se amb l’anglès. Els jocs estan disponibles gratuïtament a la web www.readmeastory.eu i també en forma d’aplicacions per a mòbils i tauletes, aptes per a dispositius Apple i Android. La proposta es basa en activitats dirigides a nens a partir de 2 anys que permeten aprendre frases senzilles, estructures i vocabulari en anglès.

Els nous jocs formen part del projecte Read em a Story, una col·lecció de contes en anglès pensats per a nens no angloparlants que Kids & Us va llançar l’estiu passat i que ara creix amb dos nous contes també de temàtica nadalenca. “Betty the black sheep. Snow surprise “i” Gina Ginger and the Christmas Fairy ” són els dos nous títols disponibles, a la venda en llibreries i en els centres Kids&Us. Els contes incorporen una novetat tecnològica, i és que estan escrits amb una tinta sonora que permet que els textos siguin reproduïts per un dispositiu lector, el Talking pen, que s’activa en posar-ho sobre el nombre de cada pàgina. Es tracta d’una solució molt eficaç per a aquells pares que no dominen l’anglès però que volen implicar-se en el procés d’aprenentatge dels seus fills.

Amb aquests llançaments nadalencs, Kids & Us amplia la seva oferta de materials pedagògics pensats per a l’aprenentatge precoç de l’anglès. L’empresa, especialitzada en l’ensenyament d’idiomes a nens a partir d’un any d’edat, ha desenvolupat un mètode d’ensenyament propi que aposta per la immersió total per reproduir el procés d’aprenentatge que seguim amb la nostra llengua materna. L’experiència desenvolupada a les escoles Kids&Us demostra que l’accés precoç a una gran varietat d’estímuls afavoreix el procés d’aprenentatge. És per aquest motiu que Kids & Us treballa constantment en la creació de nous materials que contribueixin a que l’anglès formi part de la vida quotidiana dels nens.

Kids&Us, aprendre l’anglès de forma natural
Kids&Us ha desenvolupat un mètode exclusiu i innovador per a l’aprenentatge de l’anglès per a nens d’entre 1 i 18 anys basat en un model d’immersió lingüística que aconsegueix que els nens adquireixin l’idioma com ho fan amb la seva llengua materna. La creadora del mètode, l’emprenedora i filòloga Natàlia Perarnau, va començar a desenvolupar el projecte a partir de l’experiència amb els seus propis fills. Avui, arriba a més de 65.000 nens d’Espanya, Europa i Amèrica a través de la xarxa d’escoles Kids&Us. L’empresa, amb seu a Manresa (Barcelona), compta amb 208 centres i es consolida com a referent en el sector de l’ensenyament d’idiomes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet