Torna el Cagatió popular a Sant Vicenç de Castellet aquest diumenge a la plaça de l’Ajuntament

des. 19, 2014 No Comments by

Sant Vicenç de Castellet ho té tot a punt per celebrar el Cagatió popular aquest diumenge a la tarda. La plaça de l’Ajuntament serà l’escenari d’un dels actes més tradicionals del Nadal al municipi que compta amb l’organització de la Colla Gegantera de Sant Vicenç des de l’any 1990. Més enllà dels detalls per als infants les bosses del Cagatió comptaran amb més vals de descomptes a càrrec de la UBIC, que reforça la seva col·laboració amb l’acte. La jornada de diumenge es completarà amb la setena edició de la Fira de Nadal amb una cinquantena de parades de productes d’artesania, decoració i alimentació durant tota la jornada als carrers més cèntrics del municipi.

 

Més activitats

El Cagatió també s’acompanyarà d’un pessebre vivent a càrrec de l’Associació Musical Castellet i les actuacions de l’escola de l’Esbart Dansaire Santvicentí i del grup d’animació Els Pepsicolen. Hi haurà brou per a tothom.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet