L’escola Kids&Us recapta més de 500 euros per la Marató amb una obra de teatre en anglès

des. 16, 2014 No Comments by

Un total de 38 nois i noies d’entre 4 i 16 anys, alumnes de l’escola Kids&Us de Manresa, han posat en pràctica el seu anglès dalt de l’escenari amb la representació de l’obra de teatre “Saving Christmas”. El festival nadalenc del centre, que ha tingut lloc aquest dissabte al teatre Conservatori de Manresa, ha servit per veure els progressos dels alumnes i, al mateix temps, recaptar fons per la Marató de TV3, ja que el cost íntegre de les entrades s’ha destinat a aquesta finalitat solidària. En total, han estat més de 500 euros que contribuiran a la investigació de les malalties del cor.

“Saving Christmas” explica la història d’un pare Noel amb problemes i d’un malvat que vol conquerir el món. Però amb l’ajuda de tres nois valents i divertits, han aconseguit salvar la nit més màgica de l’any. Amb aquest projecte, els alumnes de l’escola d’anglès fan un pas més en el seu aprenentatge i tant actors com espectadors amplien els seus coneixements de l’idioma d’una manera lúdica i amena.

Kids&Us, aprendre l’anglès de forma natural

Kids&Us ha desenvolupat un mètode exclusiu i innovador per a l’aprenentatge de l’anglès per a nens i nenes d’entre 1 i 18 anys basat en un model d’immersió lingüística que aconsegueix que els infants adquireixin el llenguatge com ho fan amb la seva llengua materna. La creadora del mètode, l’emprenedora i filòloga Natàlia Perarnau, va començar a desenvolupar el projecte a partir de l’experiència amb els seus propis fills. Avui, arriba a més de 65.000 nens d’Espanya, Europa i Amèrica a través de la xarxa d’escoles Kids&Us. L’empresa, amb la seu central a Manresa, compta amb 208 centres i es consolida com a referent en el sector de l’ensenyament d’idiomes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet