Festa grossa a Golferichs per celebrar els 25 anys del centre aquest dissabte al migdia

des. 13, 2014 No Comments by

Festa grossa aquest matí al Centre Cívic Golferichs. Centenars de veïns de l’Eixample han participat a la jornada central per celebrar els 25 anys de trajectòria del centre cívic, un dels referents en la difusió de la cultura de proximitat a Barcelona. Durant tot el matí s’han programat tot un seguit d’activitats que han permès veure un tast de les activitats que es programen de manera regular al centre, que reuneix uns 70.000 usuaris cada any. Cercavila, geganters, caps grossos, blues, música clàssica i una mostra dels tallers que s’ofereixen han estat els elements protagonistes de la jornada. Un matí que també ha tingut el retrobament d’un grup d’antigues alumnes de l’escola de monges dominiques que havia funcionat durant anys a Golferichs. Es dóna la circumstància que una part d’aquestes exalumnes són usuàries actuals del centre.

 

Un somni fet realitat

En la presentació dels actes, el regidor de Districte de l’Ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy, ha explicat que el centre és fruit d’un somni fet realitat. “Tots els veïns que van lluitar per preservar Golferichs no es podien imaginar l’èxit que ha assolit el centre amb el pas dels anys”. Ardanuy ha reconegut la qualitat de l’oferta que es programa a Golferichs que “ha esdevingut un referent a Barcelona amb usuaris que vénen de tots els punts de la ciutat”. Finalment, ha destacat la bona feina els responsables de l’equipament que dilluns obre el termini d’inscripcions per als cursos de l’any vinent.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet