Compact Habit participa a París al saló referent a França en el camp de la contractació pública

des. 12, 2014 No Comments by

Compact Habit ha participat aquesta setmana a París al saló referent en el camp de la contractació pública a França amb 800 expositors i un important pes del sector de la construcció. El Salon des Maires, a Versailles, ha estat un bon aparador per donar a conèixer el sistema de construcció modular que aplica la firma cardonina. La presència a París ha permès ensenyar la residència per a estudiants que Compact Habit està fent realitat a la ciutat francesa de Pau. Aquest mes de novembre Compact Habit també ha participat en una jornada tècnica de l’Escola Superior de Comerç Internacional de Barcelona i en paral·lel formarà part del professorat del Postgrau en Direcció Immobiliària que imparteix l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

 

Sobre Compact Habit i el sistema eMii

El sistema eMii, creat i patentat per Compact Habit, permet la construcció de qualsevol edifici que pugui ser projectat a partir d’una unitat repetible: habitatges plurifamiliars, residències, complexos de vacances, oficines, hospitals, escoles, entre d’altres. Els mòduls surten totalment acabats i equipats de fàbrica i s’apilen directament al solar de destí. Amb aquest sistema ja s’han construït altres residències universitàries a Catalunya, concretament a Manresa, Girona i Sant Cugat del Vallès. També equipaments de caràcter sanitari a Reus i Girona, habitatges de protecció oficial a Banyoles, un complex turístic a Cambrils i unes petites oficines per al sector petroquímic a Tarragona.

 

Compact Habit, creada per Constructora d’Aro SA i participada per l’empresa pública AVANÇSA, ha rebut, entre d’altres, la menció a la innovació als Premis d’Habitatge Social de Catalunya per la residència Universitària del campus de la ETSAV a Sant Cugat del Vallès, el reconeixement i obtenció de la certificació energètica suïssa Minergie, el PIME a l’empresa més competitiva de 2011 i el premi Greenbuilding que concedeix la Comissió Europea als promotors d’edificis de nova construcció que destaquin pel seu baix impacte mediambiental, l’eficiència energètica i la innovació tecnològica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet