Castellbell aprova l’asfaltat d’un carrer i la remodelació dels vestidors del camp de futbol

des. 10, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat aquesta setmana dues obres de millora en dos punts del municipi. La primera actuació fa referència a les obres d’asfaltat del carrer Joan Grau i la segona obra permetrà renovar completament els vestidors del camp de futbol. Les dues actuacions tenen un pressupost global de 180.000 euros, compten amb el finançament de la Diputació de Barcelona i s’executaran durant el primer trimestre de l’any vinent.

 

Obra reivindicada

El carrer Joan Grau és el darrer carrer del nucli de Castellbell que estava pendent d’urbanitzar. Els veïns havien demanat aquesta actuació en múltiples ocasions ja que és una via molt transitada. Pel que fa les obres dels vestidors del camp de futbol, és una actuació que permetrà la seva remodelació complerta. Les actuals instal·lacions tenen 20 anys i amb aquesta obra l’Ajuntament accentua la seva voluntat de mantenir els equipaments municipals al dia i en condicions.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet