Convocat el Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa

des. 05, 2014 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa ha convocat una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat en unes dates de gran activitat. Des del dia 1 de desembre i fins el dia 15 tots els establiments de la ciutat que vulguin participar-hi poden inscriure’s gratuïtament al concurs. Per a fer-ho, cal que s’adrecin a la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o bé per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. En el moment d’inscriure’s, se’ls lliurarà un rètol que hauran de col·locar al seu aparador.

Un any més, els ciutadans podran fer sentir la seva veu a l’hora d’escollir els guanyadors del concurs. I és que a més dels premis del Jurat, que seran escollits per un jurat format per professionals del món del comerç i el disseny, hi haurà els premis del Públic, que sortiran de les votacions electròniques fetes pels ciutadans. Per registrar aquests vots es posarà en marxa una aplicació electrònica a la qual s’accedirà des del web de la Cambra (www.cambramanresa.com) o bé des del codi QR que lluïran els aparadors participants. Les votacions del públic podran fer-se a partir del dijous 11 de desembre.

Els premis s’entregaran el dia 18 de desembre en un acte a la Cambra. Els premis del Jurat estaran dotats amb 250 euros per al primer i 50 euros per al segon i el tercer, mentre que els premis del Públic seran de 150 euros per al primer i 50 per al segon i el tercer. El concurs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i la UBIC.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet