1.300 alumnes del Bages aprenen sobre les discapacitats

des. 05, 2014 No Comments by

1.300 alumnes del Bages participen en tallers organitzats pel Consell Comarcal per conscienciar-los sobre les discapacitats. Les activitats posen nens i joves en el lloc de persones amb discapacitat perquè entenguin els problemes amb què es topen aquestes persones en la seva vida diària. 

El Consell Comarcal del Bages treballa, any rere any, per conscienciar la ciutadania sobre les dificultats amb què es troben aquestes persones a causa de les barreres arquitectòniques i de comunicació que els impedeixen desenvolupar-se autònomament, sense oblidar altres barreres menys visibles però no menys importants com són les barreres socials.

Aquest curs, més de 1.300 alumnes de primària i secundària del Bages participen en algun dels tallers organitzats pel Consell Comarcal per sensibilitzar-los sobre aquestes problemàtiques.

Com a novetat, s’incorpora un taller per als cursos de primària que, sota el nom “Juguem-hi tots”, posa els alumnes en situacions que es troben persones amb discapacitat en la seva vida quotidiana. Alhora que juguen, els/les participants prenen consciència de les dificultats amb què es troben i les solucions que es poden aplicar per realitzar determinades accions amb èxit. En total, hi participen 414 alumnes de 9 centres bagencs.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet