Sant Joan de Vilatorrada estrena al Bages ‘ÀnimA, una vida poètica traïda per la tragèdia’

nov. 27, 2014 No Comments by

Sant Joan de Vilatorrada viurà l’estrena al Bages de la pel·lícula independent catalana ÀnimA, una vida poètica traïda per la tragèdia del director Joan Frank Charansonnet. Serà aquest divendres a partir de dos quarts de 10 de la nit a Cal Gallifa. La cinta té un fort component social i narra els últims instants de la vida de l’Emília, una dona anònima abocada a un viatge sense retorn pels dolorosos racons d’una memòria plena de vivències, emocions i contrastos. Aquest obra va ser la pel·lícula més vista al 26è Festival Internacional de Cinema de Girona.

 

Cine fòrum

Al finalitzar la pel·lícula hi haurà un cinefòrum amb la presència de les dues actrius protagonistes Alba López i Montse Ribadellas. El preu de l’entrada és de 5 euros.

 

Enllaços de premsa:

https://www.dropbox.com/sh/qr299k2glkiwila/AAA2VTK-OrS1fzr1SIdHy53va?dl=0

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet