Castellbell i el Vilar desplaça la Fira del Montserratí al primer diumenge de gener

nov. 27, 2014 No Comments by

Castellbell i el Vilar ha decidit desplaçar l’estrena de la Fira del Montserratí al primer diumenge de gener. Les previsions d’intenses pluges per aquest cap de setmana han obligat a canviar la idea inicial que era celebrar el certamen aquest diumenge. Finalment, la primera edició de la Fira del Montserratí s’ajorna al diumenge 4 de gener en una nova proposta per dinamitzar el teixit socioeconòmic del municipi i de les poblacions del Montserratí. A falta de tancar noves incorporacions, el certamen preveu la participació de trenta parades amb productes de proximitat o propis de l’entorn de Montserrat. La fira se celebrarà al nucli de Sant Cristòfol, a tocar de Montserrat i proper a Marganell, amb una oferta de productes d’alimentació, artesania i tèxtil i empreses de serveis del territori.

 

Activitats paral·leles

L’oferta de la fira es completarà amb un conjunt d’activitats paral·leles. El públic podrà participar en una visita guiada a l’església romànica de Sant Cristòfol, es presentarà el llibre Herbes a la carta. Receptes de cuina silvestre de les autores Montserrat Enrich i Elisenda Carballida. Els infants també seran protagonistes amb l’actuació del Cor Infantil La Formiga de Castellbell i el Vilar. A més, s’organitzarà el dinar montserratí (cal fer la reserva al 646 503 624) i hi haurà música en viu amb el grup de folk d’Aquí i d’allà.

 

La fira és una iniciativa de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, del portal montserratí.cat i de l’Associació Recreativa i Cultural de Sant Cristòfol i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Kstellbell Jove i els Voluntaris de Protecció Civil de Castellbell i el Vilar.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet