L’exposició de retrats de la Residència Sant Andreu, fins al 30 de novembre a la Plana de l’Om

nov. 21, 2014 No Comments by

Retrats. Mirades que parlen és l’exposició que mostra rostres i mirades dels residents i l’equip professional de la Residència Sant Andreu, per commemorar els 10 anys de vida d’aquest centre, i que va ser inaugurada aquesta setmana. Gairebé un centenar de retrats, obra del fotògraf Marc Sixto i alguns de grans dimensions que donen un resultat espectacular, es poden veure a la sala d’exposicions de la Plana de l’Om fins al diumenge 30 de novembre. Els horaris de visita són de dimarts a diumenge de 6 de la tarda a 9 del vespre.

El protagonisme de l’exposició el tenen la desena de retrats de gran format que ocupen el centre de la sala. Les fotos busquen el realisme i que les mateixes mirades ens expliquin part de la història de cada persona a través d’imatges naturals, senzilles i impactants alhora. A les parets es poden veure també una cinquantena de retrats d’avis i d’una trentena de professionals.

La Residència Sant Andreu és un dels equipaments de la Fundació Sociosanitària de Manresa, una entitat no lucrativa que es dedica a gestionar serveis i equipaments socials i sociosanitaris des de fa més de 750 anys, amb un model propi creat per professionals experts en els camps de la geriatria i l’atenció a la dependència.  Enguany, la Residència compleix deu anys amb la vista posada en els projectes de futur que passen per l’ampliació de l’equipament. La Fundació Sociosanitària gestiona també l’Hospital de Sant Andreu, el Centre de Dia, el Servei d’Atenció Domiciliària i el Menjador Social de Manresa i les residències Catalunya (Manresa), Sant Sadurní de Callús i la de Sant Vicenç de Castellet.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet