Sant Joan signa el document de denúncia contra l’Estat per vulnerar el dret a decidir

nov. 07, 2014 No Comments by

En un acte celebrat aquest dijous al vespre al saló de plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada el municipi s’ha sumat al conjunt de pobles ciutats del país que han signat el document de denúncia contra l’Estat espanyol per vulnerar el dret a decidir del poble de Catalunya. L’acte ha comptat amb el suport de l’alcalde Gil Ariso i dels regidors de l’equip  de Govern, a més del grup municipal d’ICV-EUiA i dels dos regidors no adscrits amb representació al ple. El document per als càrrec electes que ha difós l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis també tindrà una rèplica per al conjunt de la ciutadania que el podrà signar aquest diumenge en el marc de la jornada de participació ciutadana.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet