Sant Joan de Vilatorrada es coordina amb Endesa per evitar nous talls del subministrament elèctric

nov. 05, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha recollit la preocupació dels veïns del municipi a conseqüència dels darrers talls del subministrament elèctric que han afectat durant les darreres setmanes diferents zones del poble. Des de l’Ajuntament es manté un diàleg fluid amb la companyia elèctrica Endesa per mirar de trobar una solució a les darreres avaries. L’última incidència va tenir lloc ahir a la nit després que el centre de transformació situat al costat del cementiri deixés de funcionar i provoqués un tall de llum durant 2 hores i 43 minuts als abonats d’aquesta àrea del municipi.

 

Evitar nous talls

L’origen dels talls de subministrament es remunta a principis d’octubre quan una descàrrega fortuïta produïda per un llamp va causar danys a les instal·lacions d’Endesa Distribució provocant a posteriori l’avaria del transformador del carrer Miguel Hernández. Les avaries i la necessària substitució d’aquest transformador han provocat diferents interrupcions del servei durant el darrer mes. És per aquest motiu que Endesa està revisant la resta de línies i instal·lacions per assegurar que funcionen correctament.

 

Atenció als abonats

La companyia posa a disposició dels abonats la següent adreça per canalitzar les reclamacions que s’escaiguin:

Endesa Distribución Eléctrica

Av. Vilanova, 12

08018 Barcelona

En la carta s’ha d’indicar clarament els danys que s’han tingut, la data exacta del incident i el import que es reclama.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet