La Generalitat es compromet a senyalitzar els punts d’informació del Geoparc

nov. 04, 2014 No Comments by

Es posaran panells a les carreteres per dirigir els visitants cap als punts on se’ls pot informar de les rutes, visites i serveis que ofereix el Geoparc. El Geoparc de la Catalunya Central fa un nou pas endavant per a consolidar-se com a atractiu turístic del territori. La Generalitat s’ha compromès a senyalitzar a les carreteres els punts d’informació del Geoparc per tal que tots els visitants visualitzin de forma clara on es poden adreçar per rebre la informació necessària sobre tots els recursos que formen el Geoparc: paisatges, gastronomia, punts d’interès geològic, etc.

Aquest tipus de senyalització és semblant a la que es fa als Parcs Naturals, on els panells informatius situats estratègicament a les principals carreteres informen els visitants d’on podran trobar un punt d’informació al qual adreçar-se si es vol fer alguna ruta o visita. En el cas del Geoparc, les principals portes d’entrada seran Súria, Manresa, Mura, Collbató, Montserrat i Moià.

La senyalització era una de les principals demandes que quedaven pendents per tal que el Geoparc sigui accessible als visitants i es converteixi en un atractiu turístic del territori. Segons el Conseller de Turisme del Bages i President del Geoparc, Joan Vinyes, “si ens creiem de veritat el potencial geològic, paisatgístic i patrimonial que té la nostra comarca, hem de ser visibles. No té sentit que aconseguim tenir un signe de qualitat de la Unesco, i els visitants no trobin els corresponents recursos”

Recordem que el Geoparc és l’únic de Catalunya que forma part de la Xarxa Europea de Geoparcs i que té el reconeixement de la UNESCO. Les diferents rutes i visites proposades també es poden consultar a través del web www.geoparc.cat

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet