Romanent positiu de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada en els números de 2013

oct. 31, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha presentat a la Sindicatura de Comptes de la Generalitat el tancament dels números corresponents a l’any 2013 amb un romanent de tresoreria positiu. Aquest pas tècnic s’ha fet dins el termini establert després que l’equip de Govern de l’Ajuntament, format per CiU i ERC, aconseguís que tots els grups municipals amb representació al ple donessin llum verda a la liquidació dels números de l’any 2013. L’Ajuntament ha tancat els números del 2013 amb un romanent de tresoreria consolidat positiu de 223.134 euros. El darrer ple municipal va aprovar el tancament de 2013 amb els vots favorables de CiU, ERC i el suport dels grups a l’oposició d’ICV-EUiA, PSC i PP.

Reducció del deute per habitant un 40%

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada continua un ambiciós pla per equilibrar la situació financera de l’Ajuntament amb una gestió acurada i eficient. De juny de 2011 a juliol de 2014 s’ha aconseguit reduir el deute per habitant un 40%, en què s’ha passat de 614 euros per habitant a 372 euros en tres anys. En paral·lel el pagament a proveïdors és a 30 dies i s’ha aconseguit reduir el deute amb les entitats financeres fins a un 20%.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet