Uns 150 actors participen als espectacles teatralitzats d’Embarrats aquest cap de setmana a Sant Joan de Vilatorrada

oct. 24, 2014 No Comments by

Uns 150 actors donaran vida als espectacles de carrer i a les visites itinerants teatralitzades a les antigues fàbriques tèxtils aquest cap de setmana a Embarrats. El certamen que ret homenatge al món de principis del segle XX a Sant Joan de Vilatorrada compta amb una gran participació amb un gran grup d’actors i figurants aficionats que es caracteritzaran per recrear la vida al tèxtil i de pagès a la llera del riu Cardener. Des de la comissió de guions s’ha fer un important treball de recreació història i es renoven els espectacles de carrer amb un especial èmfasi a l’itinerari Viatge al cor de la fàbrica, que es podrà seguir dissabte al vespre i diumenge al matí. La participació de totes aquestes persones ha estat possible gràcies a la implicació de les entitats del municipi.

 

Comerços d’època

Els comerços de l’Associació de Botiguers i Comerciants també s’han implicat amb Embarrats i un total de disset establiments seran caracteritzats d’època en un espai propi davant de Cal Gallifa durant tota la jornada de diumenge, dia central d’Embarrats. L’oferta comercial de la fira es completarà amb una cinquantena de parades d’embotits, formatges, pa, complements, bijuteria, decoració i accessoris.

 

Diumenge, jornada central

Embarrats tindrà el punt neuràlgic a la taverna de la fira al pati de la Ludoteca, però s’estendrà per a als carrers de l’entorn de Cal Gallifa. Dissabte es farà la prèvia de la fira amb les primeres visites a les fàbriques tèxtils, l’obertura de la taverna, el teatre gestual i el ball de pagès. Diumenge durant tot el dia els espectacles de carrer, les parades i les demostracions d’oficis i bestiar transportaran el municipi a principis del segle XX.

 

Podeu consultar tots els actes i horaris a la pàgina web www.santjoanvilatorrada.cat

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet