Sant Fruitós reforça la senyalització viària per reduir la velocitat

oct. 24, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages portarà a terme aquests dies un reforçament de la senyalització horitzontal a tres zones del municipi per tal de reduir la velocitat dels vehicles i evitar, així, el risc d’accidents. Per fer-ho possible, el consistori ha decidit pintar zona 30 al paviment dels quatre carrers escollits i reforçar el senyal amb anagrama de preferència de vianants.

 

Les actuacions es faranal Camí deCal Traper, a la cruïlla de l’avinguda Doctor Fleming, a l’entrada del poble direcció La Sagrera a prop del “Pont dePaco” i al Carrer Padró a l’alçada del número 11-13 aproximadament. En aquest cas, es col·locarà també una banda reductora.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet